• c4-photo
 • c3-02
 • c4-02
 • c4-01
 • c3-03
 • c3-photo
Print

Për ne

Kompleksi Afarist  C3 përbëhet  prej 75 000 m2 

Hapësira prej 25 000 m² do të jetë e rezervuar  për shitje dhe prezentim të markave ekskluzive,  vende pushimi, hapësira argëtimi, bare dhe restorane, kënde lojrash për fëmijë .

Hapësira tjetër prej 30 000  m², institucione finaciare - bankare, si dhe 20 000 m² parking për punëtor dhe konsumator.

Tek ne ju mund te zgjedhni ambiente të ndryshme të domosdoshme dhe ambiente  për të shijuar momente relaksi :

Shërbime Bankare

Bankat ndërkombëtare dhe vendore  që kanë kontraktuar hapësirën do ju ofrojnë shërbime bankare si: hapje të llogarive rrjedhëse, llogari  kursimi, të gjitha llojet e depozitave, transfere  parash, pagesa faturash si dhe të gjitha llojet e veprimeve në arkë.

Hapësira argëtimi:

Llojllojshmëri të  restauraneve të cilat sjellin shije  të ndryshme nga mbarë bota.

Kafiteri dhe bare të gatshëm të ofrojnë  shërbime në nivel për shijën e konsumatorit.

Kënde të mëdha lojrash  I pari I këtij lloji në Prishtinë që do të ofrojë argëtim për fëmijët e moshave të ndryshme.

Marka dhe Blerje

Në rreth 300 dyqane do të gjeni markat më të mira të veshmbathjeve, aksesorëve, pafumeve ,dhe gjithçka që i përket kuzhinës dhe shtëpisë.

Hipermarket

Hipermarketet  do të ofrojnë asortimente  të gjëra për konsumatorët duke ua plotësuar të gjitha nevojat e tyre gjatë blerjës për familjen tuaj

Parking

Ne ju ofrojmë hapësirë prej më shumë se 20 000 m² parkingu. të mjaftueshme për më shumë se 400 vende parkingu  të ndara për konsumatorët dhe klientët.

Vende pushimi

Ju duhet  një pushim ndërkohë që bëni shopping? Shfrytëzoni hapsirat e ideuara për një pushim relaksues.

Shërbime Sigurimi

Kjo qendër do të ketë një department të specializuar sigurimi ku ju mund të drejtoheni për çdo problem.

Të Tjera

Të gjitha këto do t’iu mundësojnë krijimin e një hapësire që do ta bëjnë në nivelin më të lartë argëtimin tuaj dhe doemos ky Shopping Mall  do të kthehet në një destinacion entuzaismues për vizitorët.  

Kompleksi Banesor C4

Ky kompleks ndodhet në qendër të Prishtinës e cila njëherit është zonë e preferuar për banim  dhe lidhet me kompleksin C3 me një ale atraktive për këmbësor. 

Qasja në kompleks sigurohet nga 2 rrugët kryesore:

Brigadat e Rinisë Rruga Tirana 

Projekti ndërtohet në zonën më të urbanizuar të kryeqytetit dhe do të ndërtohet me leje ndërtimi dhe standarde Europiane. 

Pjesë të rëndësishme të këtij projekti atraktiv  konsiderojmë infrastrukturën, ndërtimin kualitativ me të gjitha materialet të cilat I kemi  përzgjedhur me kujdes, kulatitet të lartë  dhe dizajn modern të kohës.

Ne do të dëshmojmë se jemi një hap përpara konkurentëve. 

 

 

Ramiz Sadiku new Co.

Na Kontaktoni

 • Lakrishte
  10.000 / Prishtinë
 • +381 38 247 955
 • +386 49 300 600
 • +377 44 306 194