• c4-photo
 • c3-02
 • c4-02
 • c4-01
 • c3-03
 • c3-photo
Print

Informata Teknike

I  tërë Kompleksi është i ndarë  Kompleksin afarist C3 dhe  kompleksin banesor  C4.

Kompleksi afarist C3 ka 10 nivele mbi tokëdhe 2 nivele nëntokë ,parking   mjaftueshëm për staf dhe klientë.

Kompleksi banesor  C4 ka 10 nivele mbi tokë dhe 2 nivele nën tokë , parking  siguruar për  banorë

 

Juve do  ju mundësohet   keni :  

 

Ekskluzivitet për zgjedhjen e vendndodhjes suaj

Konsultim personal  projektimit me ekipin tonë  specializuar  arkitekturës

Projektim dhe ndërtim bazuar  standardet Europiane.

Ngrohje me nxemje qendrore nga qyteti

Ramiz Sadiku new Co.

Na Kontaktoni

 • Lakrishte
  10.000 / Prishtinë
 • +381 38 247 955
 • +386 49 300 600
 • +377 44 306 194