• c4-photo
 • c3-02
 • c4-02
 • c4-01
 • c3-03
 • c3-photo
Print

Qytet në Kryeqytet

Ndërmarrja “ Ramiz Sadiku new Co , do  krijojë një ambient fantastik  afarist/biznesor dhe banesor , duke ofruar  një përvojë tërësisht unike për banorët dhe klientët .

 

Risitë  ne do ti sjellim  kryeqytet nuk janë të paktasepse ne jemi përkujdesur  t'iu sjellim atë  deri  tani nuk është parë

 

 i miri  vend dhe i pari i këtij lloji  Kosovë .

Ne nuk do  realizojmë vetëm projekte por  do të përcaktojmë stile dhe standard  jetese .

Ramiz Sadiku new Co.

Na Kontaktoni

 • Lakrishte
  10.000 / Prishtinë
 • +381 38 247 955
 • +386 49 300 600
 • +377 44 306 194